Συνεχίζοντας την πορεία για την επανίδρυση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης της ΔΗ.ΣΥ.Ε. στην Εθνική Τράπεζα, πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνάντηση για να συζητηθούν και να συναποφασισθούν τα επόμενα βήματα της ανασυγκρότησης.

Δεκάδες στελέχη της παράταξής μας από όλη τη χώρα, εκλεγμένα σε διάφορα συνδικαλιστικά όργανα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γραμματέα της ΔΗ.ΣΥ.Ε. Τραπεζών Σταύρου Κούκου και συμμετείχαν σε έναν πολύωρο ζωντανό και ανοιχτό διάλογο για την πορεία ανασυγκρότησης της ΔΗ.ΣΥ.Ε. και για όλα τα ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι:

Ανδρεόπουλος Βασίλης, Αννετάκης Δημήτρης, Απιδόπουλος Άλκης (με επιστολή), Αποστολάκης Γιάννης, Αρβανίτης Γιώργος, Ασπιώτης Χρήστος, Αυγερινός Στέλιος (με επιστολή), Βασιλακάκης Γιώργος, Βογιατζοπούλου Βάσω, Γεωργικόπουλος Αντώνης, Γεωργίου Γιώργος, Γέρουλας Θανάσης, Γκοντονίδης Στέφανος, Δεμερτζίδης Παύλος, Δημητριάδου Λίλα, Δημόπουλος Χρήστος (με επιστολή), Διγκόλης Γιώργος, Δουρδούνης Γιάννης, Θεοδώρου Άννα, Καλογερίδης Μανώλης (με επιστολη), Καρζής Νίκος, Κασσανδρής Κώστας, Κεσίσης Σάκης, Κήπος Νίκος, Κούκος Σταύρος, Κούτκιας Νίκος, Κουτσάκας Γιώργος, Κώσταλος Τάσος (με επιστολή), Μαγαλιός Παντελής, Μότσιος Γιώργος, Μούτσης Κυριάκος, Μπαλαφούτη Κωνσταντίνα (με επιστολή), Μπερτές Δημήτρης, Ντεκουμές Θανάσης, Ντινόπουλος Νικίας, Παναγόπουλος Γιάννης, Παπαθωμάς Γιώργος, Παπαϊωάννου Νίκος, Πούπκος Γιάννης, Σερέτης Νίκος, Σκαρτσολιάς Τάκης, Στρουμπής Σπύρος, Τασιόπουλος Γιώργος, Τερδήμος Φραγκίσκος, Τζατζαράκης Αντώνης (με επιστολή), Τσατσάς Γιάννης, Τύρος Γιάννης (με επιστολή), Χατζησάββας Σάββας, Ψωμαδέλης Αντώνης, Ψωμιάδης Γιάννης.

Επίσης, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗ.ΣΥ.Ε. Τραπεζών συμμετείχαν οι Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Σωτήρης Σαξώνης.

Από όλους τους ομιλητές εκφράστηκε ομόφωνα η άποψη ότι η ΔΗ.ΣΥ.Ε. πρέπει να αφήσει πίσω όσους την πλήγωσαν με τις συμπεριφορές τους το προηγούμενο διάστημα και να αγωνιστεί για να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση από όλους τους συμμετέχοντες ενός Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου που θα οδηγήσει το συντομότερο την ΔΗ.ΣΥ.Ε. σε ένα ανοιχτό συνέδριο και θα αναδείξει τον νέο επικεφαλής της καθώς και η συγκρότηση ενός εκτελεστικού οργάνου που θα ασχολείται με όλα τα εργασιακά θέματα και τα θέματα καθημερινότητας των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή η Διακήρυξη Επανίδρυσης της ΔΗ.ΣΥ.Ε., με κεντρικό της σύνθημα το “Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες μας, ξεκινάμε απο την αρχή, όχι από το μηδέν“, ενώ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στελέχη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. θα ξεκινήσουν περιοδείες και συγκεντρώσεις ενημέρωσης των εργαζόμενων της Εθνικής Τράπεζας σε όλη τη χώρα.

Share This

Share This

Share this post with your friends!