Αθήνα, 2 Απριλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ.Ε. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκαν  στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων συναδέλφων από όλη την  Ελλάδα, τα καταστήματα και τις διευθύνσεις, οι εργασίες της τακτικής εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε..

Οι συνάδελφοι συζήτησαν και αποφάσισαν στέλνοντας μήνυμα ενότητας, συνέχειας και προοπτικής, στηρίζοντας τις θέσεις, τις προτάσεις και το πρόγραμμα της παράταξής μας.

Σε αυτό το πλαίσιο:

  • Ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία τα πεπραγμένα και τον συνολικό Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης 3ετίας του Συλλόγου μας.
  • Εξέλεξαν την 5μελή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Ε.Ε.) που θα έχει την ευθύνη για την διενέργεια των εκλογών του Συλλόγου στο τέλος του μηνός Απριλίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν για την Κ.Ε.Ε. έλαβαν:

 

  ΨΗΦΟΙ % ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Ε.
ΔΗ.ΣΥ.Ε. 312 51,3 3
Δ.Α.Κ.Ε. – ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 126 20,7 1
Δ.Α.Σ. 76 12,5 1
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 50 8,2  
ΕΝΙΑΙΑ 44 7,2  

 

Θέλουμε ως παράταξη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν τόσο κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης όσο και στην ψηφοφορία για την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους δημοκρατικά και υπεύθυνα με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές του Συλλόγου, να εκλέξουν ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο ικανό να ανταποκριθεί στις  σύγχρονες προκλήσεις μιας εποχής που αλλάζει ραγδαία.

Δεσμευόμαστε ότι, με συναίσθηση των νέων προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας, με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όλων σας, έχοντας πάντα ως πρώτη μας προτεραιότητα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.

ΙΣΧΥΡΗ ΔΗ.ΣΥ.Ε. σημαίνει ΙΣΧΥΡΟΣ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Share This

Share This

Share this post with your friends!