ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ
ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΗΣΥΕ,
ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ και Γραμματέας της ΔΗΣΥΕ, Γιώργος Γιαννακόπουλος, καταθέτει μήνυση εναντίον όλων των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στον ΣΥΕΤΕ” για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνάδελφοι,

Η Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με την ανακοίνωση που έστειλε στις 29/7/2013 μέσω του ενδοεπιχειρησιακού e-mail σε όλους τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, είχε προφανή στόχο να πλήξει την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, καθώς αναφέρεται συκοφαντικά στο πρόσωπό μου «ερωτώντας» με δήθεν:

“Συνάδελφε Πρόεδρε του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. παρακαλούμε να απαντήσετε εάν στενό μέλος της οικογένειας σας απέκτησε μόνιμη σχέση εργασίας με την τράπεζα, διότι ενδιαφέρονται και πολλοί άλλοι συνάδελφοι να τύχουν της ίδιας μεταχείρισης. Αν αυτό είναι αληθές -που το απευχόμαστε- θα πρέπει να παραιτηθείτε άμεσα.”

Συνάδελφοι,

Όλα τα μέλη της Συντονιστικής επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το περιεχόμενο της «ερώτησής» τους είναι ψευδές.

Το «ερώτημα» έγινε συνειδητά, με δόλο, σκοπιμότητα και προφανή στόχο τη συκοφαντική μου δυσφήμιση, προκειμένου να πλήξουν εμένα προσωπικά και φυσικά την παράταξη «ΔΗ.ΣΥ.Ε.» της οποίας ηγούμαι, με προφανή επιδίωξη να αποκτήσουν εκλογικά οφέλη σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις (εκλογές ΤΥΠΕΤ, ΣΥΕΤΕ, κλπ).

Συνάδελφοι,

Επειδή μέχρι σήμερα το πρωί, μέχρι δηλαδή την παρέλευση της προθεσμίας  που είχα θέσει στο μέλος του Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, συνάδελφο Χριστίνα Καρδάση, η παράταξη αυτή δεν ανακάλεσε το χαλκευμένο δημοσίευμά της, έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να υποβάλλει μήνυση κατά όλων των μέλων της Συντονιστικής Επιτροπής (Γ. Καραχρήστο, Χ. Τομπούλογλου, Χρ. Καρδάση, Κ. Κωνσταντίνου, Α. Κάρλο, Π. Δραγώνα, Α. Κιοσσέ, Α. Χάλαρη, Π. Κυριαζή, Α. Γαρεφαλάκη, Δ. Μίχα, Δ. Κατσαρού, Κ. Βλάχο, Κ. Γεροδήμο, Β. Ίσσαρη, Γ. Γιαννοπούλου, Χ. Πετρακάκη, Δ. Χασόγια, Φ. Πολλάτο, Σ. Μάρκου, Δ. Αμπατζή, Ν. Κορμαλή, Δ. Θανόπουλο, Α. Πασιαλή, Μ. Δήμου, Ι. Μπράβο, Κ. Ορκόπουλο, Π. Τσιάρα) για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Συνάδελφοι,

Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δε θα υποχωρήσω μέχρι την τελική μου δικαίωση.

Συναδελφικά,

Γιώργος Γιαννακόπουλος,

Πρόεδρος ΣΥΕΤΕ

Share This

Share This

Share this post with your friends!