Νέο Προεδρείο ανέλαβε τη Διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ) μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της 7/10.

Νέος Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ είναι ο συνάδελφος Γιώργος Αρβανίτης.

Με τον τρόπο αυτό, έλαβε τέλος η πολύμηνη περιπέτεια στην οποία έμπλεξαν τον ΣΥΕΤΕ τα μέλη του τέως πια Προεδρείου του που εμπλέκονται στη γνωστή σε όλους υπόθεση προσλήψεων των τέκνων τους ως ειδικών συνεργατών.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της 7/10 όλοι οι εμπλεκόμενοι παραιτήθηκαν από το Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ, αφού ήταν πια σαφής η πλειοψηφία που διαμορφώθηκε υπέρ του σχηματισμού ενός νέου Προεδρείου χωρίς αυτούς, που θα οδηγήσει τον ΣΥΕΤΕ σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 8 Νοεμβρίου και εκλογές στις 8-13 Δεκεμβρίου 2014.

Το Προεδρείο που συγκροτήθηκε είναι αντιπροσωπευτικό, δηλαδή διαπαραταξιακό, και σε αυτό είναι έντονη η παρουσία στελεχών της ΔΗΣΥΕ που από την πρώτη στιγμή διαχώρισαν καθαρά τη θέση τους από τις ενέργειες που έπληξαν το κύρος του ΣΥΕΤΕ το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση του νέου Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αρβανίτης Γιώργος (ΔΗΣΥΕ)

Α΄ Αντιπρόεδρος: Πούπκος Γιάννης (ΔΗΣΥΕ)

Γεν. Γραμματέας: Παπαγιάννης Θύμιος (ΔΑΚΕ)

Αναπλ. Γεν Γραμματέας: Μότσιος Γιώργος (ΔΗΣΥΕ)

Ταμίας: Παπατριανταφύλλου Νίκος (ΔΑΣ)

Αναπλ. Ταμίας: Απιδόπουλος Άλκης (ΔΗΣΥΕ)

Έφορος: Κωνσταντίνου Κώστας (Νέα Εποχή)

Με τη ΔΗΣΥΕ να σφραγίζει καθοριστικά τις εξελίξεις, ο ΣΥΕΤΕ γυρίζει σελίδα και επανακτά την αξιοπιστία του, ώστε να μπορεί και πάλι απερίσπαστος και χωρίς εξαρτήσεις να ασχοληθεί με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα με τα συλλογικά ζητήματα των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.

Share This

Share This

Share this post with your friends!