Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 πραγματοποιείται στο Κεντρικό Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας η ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Η Γενική Συνέλευση δεν είναι ένα τυπικό γεγονός, αλλά αποτελεί μια από τις κορυφαίες δημοκρατικές διαδικασίες στο οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα στην Εθνική Τράπεζα.

Στη Συνέλευση των εργαζομένων κατατίθεται ο ετήσιος απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου και ο κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία και το δικαίωμα να τοποθετηθεί επί των πεπραγμένων και στο τέλος όλοι να ψηφίσουν για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου.

Και ο φετινός απολογισμός του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. είναι σημαντικός για μια σειρά από θέματα (ανακεφαλαιοποίηση ΕΤΕ, κλαδική σύμβαση, προαγωγές, τοποθετήσεις, Τ.Υ.Π.Ε.Τ., προοπτική αναβίωσης Ταμείου Αυτασφάλειας, ομαλή ένταξη των εργαζομένων της FBB και της PROBANK στην ΕΤΕ, κλπ) που περιγράφονται αναλυτικά στην Τραπεζιτική, την περιοδική έκδοση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Η συμβολή της ΔΗ.ΣΥ.Ε. στην υλοποίηση των στόχων του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ήταν καθοριστική και ουσιαστική για την προάσπιση και την προώθηση των συμφερόντων των εργαζομένων σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Σε αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και τους εργαζομένους, είναι ανάγκη να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς συλλογικής εκπροσώπησής μας.

Για το λόγο αυτό, η ΔΗ.ΣΥ.Ε. καλεί όλους τους εργαζομένους της ΕΤΕ να συμμετάσχουν και φέτος μαζικά στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και να υπερψηφίσουν τον πλούσιο και θετικό Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το προηγούμενο βράδυ της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 στις 20:30, θα γίνει συγκέντρωση της ΔΗ.ΣΥ.Ε. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για την ενημέρωση των μελών και φίλων της παράταξης.

Share This

Share This

Share this post with your friends!