O Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους συναδέλφους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα διαχρονικά αιτήματα και οι ιστορικές διεκδικήσεις της εργατικής τάξης είναι σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Η Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα – σύμβολο αγώνων και αλληλεγγύης, για τη Δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, το σεβασμό των εργατικών δικαιωμάτων και την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτή την ιστορική ημέρα της 1ης Μάη οι εργαζόμενοι στην ΕΤΕ ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, ενάντια στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία και στο ρατσισμό.

Το μέγεθος της επίθεσης που έχουμε δεχτεί στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα επιβάλει σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ανατρέψουμε τις καταστροφικές για την κοινωνία νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μία και μοναδική:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!

Οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα συνεχίζουν τη μάχη ώστε να ανατρέψουν τις συνταγές της ύφεσης, των απολύσεων, της ανεργίας, των ανατροπών των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, του αποκλεισμού των πολιτών από τα Κοινωνικά Αγαθά, της υποταγής της χώρας στα «θέλω» και στις απαιτήσεις των αγορών, στα συμφέροντα των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των εργοδοτών και των τραπεζιτών.

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα των εργαζομένων, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό – απεργιακό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων την Πέμπτη 1η Μάη.

 ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

 Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων

την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΗ στις 11.00 π.μ στην Πλατεία ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

Share This

Share This

Share this post with your friends!