Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, θα έχουν σήμερα Τρίτη 23/4/2013 η ΓΣΕΕ, η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ).

Η συνάντηση η οποία γίνεται μετά από αίτημα των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, Σταύρος Κούκος, και ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ, Γιώργος Γιαννακόπουλος, θα επισημάνουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους φόβους τους σχετικά με την επιχείρηση αφελληνισμού του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας, ενώ θα καταθέσουν τις τεκμηριωμένες προτάσεις τους σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την αναγκαιότητα προστασίας του συνόλου των θέσεων εργασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνάντηση που είχε πριν λίγες ημέρες με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “η Εθνική Τράπεζα είναι σοβαρό χαρτί και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της χώρας”.

Share This

Share This

Share this post with your friends!