Υπερψηφίστηκε ο ετήσιος Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του ΣΥΕΤΕ στη Γενική του Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/3/2013.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις διεργασίες της Συνέλευσης ήταν μαζική, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα ενότητας και συσπείρωσής τους γύρω από το Σύλλογό μας. Ήταν μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία στη διάρκεια της οποίας δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν όλοι οι συνάδελφοι που ζήτησαν το λόγο.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η ενεργή συμμετοχή στη Συνέλευση αρκετών νέων συναδέλφων, η πλειοψηφία των οποίων στήριξε τις θέσεις της ΔΗΣΥΕ.

Τα πεπραγμένα του ΣΥΕΤΕ υπερψηφίστηκαν καθαρά από τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας στην Εθνική Τράπεζα, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι εμπιστεύονται την υπεύθυνη στάση της δικής μας παράταξης στα μεγάλα ζητήματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα της Συνέλευσης, όπως η υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης και η ιστορική συμφωνία με την Τράπεζα για την επαναφορά της εργοδοτικής εισφοράς στο Ταμείο Αυτασφάλειας.

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΕΤΕ για την υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού από τη Γενική του Συνέλευση στις 2/3/2013.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 2/3/2013

Share This

Share This

Share this post with your friends!