Με τη μαζική παρουσία πλήθους συναδέλφων και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2/2014 η ανοιχτή συγκέντρωση της ΔΗ.ΣΥ.Ε. Εθνικής Τράπεζας στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Περισσότεροι από 200 συνάδελφοι από όλες τις περιοχές της Αθήνας συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Ο.Τ.Ο.Ε. Σταύρο Κούκο, τον Πρόεδρο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Πρόεδρο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. Νίκο Κήπο αλλά και για να συμμετάσχουν με τις παρεμβάσεις τους στη συζήτηση που ακολούθησε.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία πολλών νέων σε ηλικία συναδέλφων.

Κόντρα στους καιρούς μας, η ΔΗ.ΣΥ.Ε. επιμένει στη συλλογική λειτουργία, στη διαρκή επικοινωνία και επαφή με τους συναδέλφους, στην πλήρη ενημέρωση τους για όλα τα ζητήματα, στη μαζική κινητοποίηση και στην ενεργή συμμετοχή τους.

Κόντρα στον ατομισμό και τον ωχαδερφισμό που καλλιεργούνται, η ΔΗ.ΣΥ.Ε. επιμένει συλλογικά, με στόχο την ενότητα των εργαζομένων και την ενισχύση της δυναμικής τους.

Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. είναι η παράταξη της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, αντλεί δύναμη από την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν διαχρονικά οι συνάδελφοι και υπερασπίζεται υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και τις εργασιακές προοπτικές όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.

Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω link τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση, όπως δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της ΔΗ.ΣΥ.Ε. στο facebook:

http://www.facebook.com/dhsye/posts/251481431688130

Share This

Share This

Share this post with your friends!