Η Συμπαράταξη για το ΤΥΠΕΤ “ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ” σας προσκαλεί σε ενημέρωση – ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Palace στη Θεσσαλονίκη με θέματα:

  • Εκλογές 8ης Απριλίου.
  • Τ.Υ.Π.Ε.Τ., ένας κοινωνικός μισθός για όλους.

Την Τρίτη 8 Απριλίου ψηφίζουμε για την εκλογή του νέου εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Μετά από 4 χρόνια σκληρών μνημονίων και αντεργατικής πολιτικής, είμαστε υπερήφανοι γιατί κατορθώσαμε να διατηρήσουμε σώο, δυνατό και με προοπτική το Ταμείο Υγείας μας.

Σήμερα, δεν υπάρχουν περιθώρια απομόνωσης και κατακερματισμού των δυνάμεών μας.

Σήμερα, είναι αδήριτη η ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διασφαλιστεί η ευημερία και η  βιωσιμότητα του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., ενός φορέα υγείας που αποτελεί υπόδειγμα για το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σήμερα απαιτείται «Ενότητα» και «Αγώνας».

Aπαιτείται «Συστράτευση» γιατί η «υγεία δεν έχει χρώμα».

Απαιτείται ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο υποψήφιος του Γ΄Διαμερίσματος (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική) για το Δ.Σ. του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., Νίκος Κοτσάνης.

Θα παρευρεθούν: Ο επικεφαλής του Συνδυασμού και Πρόεδρος του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., Νίκος Κήπος, ο Γραμματέας της ΔΗ.ΣΥ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Σ.Υ.ΤΑ.Τ.Ε., Νίκος Παπαϊωάννου, ο Γραμματέας της “ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ” και Αντιπρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.,  Γιάννης Πούπκος.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Share This

Share This

Share this post with your friends!