Η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που αποφάσισε η ΓΣΕΕ για αύριο 13/6/2013 και στο Συλλαλητήριο που θα γίνει στις 11:00 το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή στο πλαίσιο της άμεσης και αποφασιστικής αντίδρασης του συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στην πραξικοπηματική απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Αυτή η αιφνιδιαστική και πρωτοφανής στα δημοκρατικά χρονικά της χώρας κυβερνητική απόφαση εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς, γιατί οι μέχρι σήμερα υπεύθυνοι διαχειριστές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζονται ξαφνικά υποκριτικά ως φορείς εξυγίανσης και μάλιστα με μεθόδους που θυμίζουν εποχές αλήστου μνήμης προσθετοντάς σε μια νύχτα 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ στις στρατιές των ανέργων.

Η απόφαση αυτή, που φέρει την προσωπική σφραγίδα του Πρωθυπουργού, θέτει τα κόμματα της συγκυβέρνησης προ των ευθυνών τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, που έχει ήδη οδηγηθεί σε τραγικά αδιέξοδα από τις συνεχείς και ανάλγητες αποφάσεις τους.

Η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι είναι υπόθεση των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία, να καταδικάσουν τις αυταρχικές και πραξικοπηματικές επιλογές της Κυβέρνησης και να δείξουν ότι τα όρια και οι αντοχές όλων εξαντλήθηκαν.

Αυτό που προέχει είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της συντονισμένης προσπάθειας των παραγωγικών δυνάμεων να απαντήσουν στις πιέσεις και τα αδιέξοδα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και στο λαό μας και αυτό οφείλει να λάβει υπόψη της επιτέλους η Κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στις Τράπεζες να πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και να υπερασπίσουν τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία στις μέρες που ζούμε είναι κοινά για όλους.

Κατεβάστε με ένα κλικ και διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΟΤΟΕ:

ΟΤΟΕ: ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

ΓΣΕΕ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Share This

Share This

Share this post with your friends!