ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Β΄ 270/21.11.2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία προφορικής συνέντευξης για «λίγους και εκλεκτούς» συναδέλφους μας από το Δίκτυο, προκειμένου να στελεχωθούν άμεσα οι Μονάδες Εταιρικών Πιστοδοτήσεων Ειδικής Διαχείρισης. Και αυτό συμβαίνει ενώ πριν από μερικές εβδομάδες αποσύρθηκε εγκύκλιος της Τράπεζας, που κυκλοφόρησε μόλις για μία ημέρα (!) και αφορούσε στη διαδικασία επιλογής προσωπικού με εσωτερική προκήρυξη για τις παραπάνω Μονάδες. Η επίσημη αιτιολογία ήταν η μη αποδυνάμωση του Δικτύου.

Αναρωτιόμαστε:

  • Τι άλλαξε και αποφασίστηκε να στελεχωθούν οι συγκεκριμένες Διευθύνσεις με «εν κρυπτώ» διαδικασίες;
  • Μήπως κάποιοι «εξαργυρώνουν» προεκλογικά γραμμάτια;
  • Tι θα απαντήσουμε στους συναδέλφους μας που είχαν τα τυπικά προσόντα, με βάση την εγκύκλιο που αποσύρθηκε και πρόλαβαν να κάνουν αίτηση, όταν θα μάθουν από Πράξεις Διοίκησης ότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοι επιλέχθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες;

Η ΔΗ.ΣΥ.Ε., πιστή στις δεσμεύσεις της για αξιοκρατία και διαφάνεια, απαιτεί άμεσα να σταματήσει αυτή η προκλητική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί εσωτερική προκήρυξη με βάση τις υπηρεσιακές ανάγκες των Μονάδων Διοίκησης και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιδράσουμε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μέσα από τα όργανα του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. για να σταματήσουν τέτοιες προκλητικές ενέργειες.

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ.Ε. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Διαβάστε και κατεβάστε την ανακοίνωση σε αρχείο .pdf με ένα κλικ παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΣΥΕ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Share This

Share This

Share this post with your friends!