Την Τρίτη 8 Απριλίου από τις 08:30 το πρωί ως τις 17:30 το απόγευμα διεξάγονται πανελλαδικά οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.)

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα – μέλη του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, να δείξουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους για το Ταμείο Υγείας μας και να ψηφίσουν στην Αθήνα το ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. “ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ” και τους υποψηφίους που στηρίζει στα 7 περιφερειακά διαμερίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, στηρίζουμε:

  • Στο Α΄ Διαμέρισμα, στην Αττική, το ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. “ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ”.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  • Στο Β΄ Διαμέρισμα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τον Παύλο Δεμερτζίδη, από το Κατάστημα Καβάλας (215).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Β΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο Γ΄ Διαμέρισμα, στην Κεντρική Μακεδονία, τον Νίκο Κοτσάνη, από τη Διεύθυνση Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (982).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Γ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο Δ΄ Διαμέρισμα, στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά Ιονίου, τον Κώστα Βάρελη, από το Κατάστημα Λευκίμμης Κέρκυρας (867).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο Ε΄ Διαμέρισμα, στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, τον Δημήτρη Μπερτέ, από το Κατάστημα Λάρισας (397).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο ΣΤ΄ Διαμέρισμα, στην Πελοπόννησο, τον Γιάννη Τσατσά, από τη Διεύθυνση Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (982).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο Ζ΄ Διαμέρισμα, στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο, τον Γιάννη Αποστολάκη, από το Κατάστημα Οδού Σμύρνης Ηρακλείου Κρήτης (755).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ζ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

  • Στο Η΄ Διαμέρισμα, στη Δυτική Μακεδονία, τον Γιώργο Διγκόλη, από το Κατάστημα Άργους Ορεστικού (344).

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Η΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 

Ψηφίζοντας τη Συμπαράταξη για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. “ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ” και τους υποψηφίους της επιλέγουμε τη σιγουριά και την προοπτική για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ., λέμε ΝΑΙ στη συνέχεια, στη συνέπεια και στην ανάπτυξή του, γιατί τα στελέχη της “ΥΓΕΙΑΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΥ” διαθέτουν εμπειρία στη Διοίκηση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., γνώση του Ταμείου Υγείας, ικανότητα, αυξημένο αίσθημα ευθύνης και όραμα για το μέλλον.

Για την προάσπιση της αυτονομίας, της βιωσιμότητας και της αποτελεσματικότητας του Ταμείου Υγείας μας, στις 8 Απριλίου ψηφίζουμε τη Συμπαράταξη για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. “ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ”.

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!