ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗ.ΣΥ.Ε.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 38%

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μεγάλη νίκη της Παράταξής μας με 38% στέλνει μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας, και προοπτικής για τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Η μεγάλη συμμετοχή με 77% στέλνει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης γύρω από τον Σύλλογο μας.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι τη διαχρονική και ακατάλυτη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ΔΗ.ΣΥ.Ε. και των εργαζομένων δεν μπορεί κανείς να την ακυρώσει, όποια και όσα ανέντιμα και ανήθικα μέσα και εάν χρησιμοποιήσει.

Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας και υπεράσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των θεσμικών μας κατακτήσεων.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά με πίστη, όραμα και αισιοδοξία για:

  • Την υπογραφή ικανοποιητικής Κλαδικής και Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης που θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.
  • Τη στήριξη και την αναπτυξιακή προοπτική του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.
  • Την ρύθμιση της τηλεργασίας και την υπεράσπιση του ωραρίου εργασίας.
  • Την ουσιαστική στήριξη του Δικτύου.
  • Το χτίσιμο νέων εργασιακών θεσμών.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ως Παράταξη επιλέξαμε να κάνουμε έναν εκλογικό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια προβάλλοντας αποκλειστικά και μόνο το έργο και τις θέσεις μας. Ήταν μια συνειδητή πράξη ευθύνης, με γνώμονα την θεσμική υπεράσπιση του Συλλόγου μας.

Δεχθήκαμε έναν άνευ προηγουμένου βρόμικο πόλεμο λάσπης, ψεμάτων και ύβρεων. Και όλα αυτά κυρίως στο παρασκήνιο, στα τηλέφωνα, στους ψιθύρους. Ακόμα και προσωπικές επιθέσεις εναντίον στελεχών της παράταξής μας που έφτασε μέχρι τη διασπορά κατασκευασμένων «φημών» και «πληροφοριών» σε μια αδίστακτη προσπάθεια «δολοφονίας» χαρακτήρων.

Οι Εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα όμως ξέρουν ποιοι πραγματικά μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και έδωσαν ηχηρή απάντηση στην κάλπη.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Η στήριξή σας αποτελεί κινητήρια δύναμη. Δεσμευόμαστε ότι ενωμένοι, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα, θα ανοίξουμε νέους ορίζοντες στην υπεράσπιση, διεκδίκηση και διεύρυνση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

ΙΣΧΥΡΗ ΔΗ.ΣΥ.Ε. – ΙΣΧΥΡΟΣ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

Share This

Share This

Share this post with your friends!