ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΔΗΣΥΕ

Συνεχίζουμε με Ενότητα και Αγώνες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PDF

Η νίκη της ΔΗΣΥΕ στο 33ο Συνέδριο της ΟΤΟΕ, αποτελεί μήνυμα συνέχειας, ελπίδας και προοπτικής για τους εργαζόμενους στον κλάδο αλλά και γενικότερα.

  • Ανανέωσε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στην παράταξή μας, εδραιώνοντάς την ως δύναμη σταθερότητας και προοπτικής.
  • Απάντησε σε όσους επεδίωξαν να αμφισβητήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και να αποδυναμώσουν την παράταξή μας.

 

Η Δύναμη που εξασφάλισε η ΔΗΣΥΕ στη νέα ηγεσία της ΟΤΟΕ δημιουργεί νέες ελπίδες για τη πορεία του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων που θα διασφαλίσει ακόμα περισσότερο την εργασία και τα δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων στη νέα εποχή.  Ταυτόχρονα, ενισχύει τις δυνατότητες του κλάδου για μια πιο ουσιαστική παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε οι Τράπεζες να ανταποκριθούν σε έναν πραγματικά ενεργό και εποικοδομητικό ρόλο για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και των κοινωνικών αναγκών.

 

Η ΔΗΣΥΕ είναι εδώ δυνατή, αποφασιστική και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει αναλαμβάνοντας και όλες τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστούν.  Να συνεργαστεί με όλες εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν πραγματικά η επόμενη μέρα να είναι η αφετηρία νέων διεκδικήσεων που θα διευρύνουν τα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα όλων των τραπεζοϋπαλλήλων.

  • Δεσμευόμαστε ως πρώτη δύναμη στον χώρο των Τραπεζών απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις, να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση, με ενότητα, με σχέδιο την πορεία μας.
  • Αναλαμβάνουμε την ευθύνη με αίσθημα καθήκοντος, με πυξίδα αναφοράς τις ανάγκες και τις προσδοκίες των εργαζομένων, τις κατευθύνσεις και τις αποφάσεις του Συνεδρίου, να υλοποιήσουμε τους στόχους μας την επόμενη κρίσιμη, δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗ.ΣΥ.Ε.

Share This

Share This

Share this post with your friends!