Συμμετέχουμε στην πανελλαδική 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 18/9/2013 από τις 11:15 έως τη λήξη του ωραρίου. Οι συναλλαγές στα ταμεία των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας θα τερματίσουν στις 11:00.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ την ίδια μέρα στις 11:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, χωρίς τους διαχωρισμούς που σκοπίμως προβάλλονται για να μας αποδυναμώσουν, αλλά με ενότητα και αλληλεγγύη, οφείλουμε να αντιδράσουμε μαζικά και δυναμικά απέναντι στη βαρβαρότητα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλει η τρόικα και εφαρμόζει η κυβέρνηση και οι οποίες «παράγουν» λουκέτα, δημιουργούν στρατιές ανέργων και εξαθλιώνουν την κοινωνία.

Η διάλυση της παραγωγικής βάσης στη χώρα μας, η διαρκής απαξίωση του κοινωνικού κράτους, η εκχώρηση των δημόσιων αγαθών, η φορολογική αφαίμαξη ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, γιατί οδηγούν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στη μείωση των εισοδημάτων, στην ανεργία, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε τη δύναμη να αγωνιστούμε για να εφαρμοστούν επιτέλους πολιτικές ανάπτυξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε τη δύναμη να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ !

Share This

Share This

Share this post with your friends!