Το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Η συνέλευση διεξάγεται σε μια κρίσιμη περίοδο που η Τρόικα, η Κυβέρνηση και οι τραπεζίτες συνεχίζουν την ολομέτωπη επίθεση κατά των δικαιωμάτων και των αποδοχών των εργαζομένων.

Η μοναδική δύναμη που μπορεί να αποκρούσει αυτή την επίθεση και να ανατρέψει τις καταστροφικές εφαρμοζόμενες πολιτικές είναι το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, βασισμένο στη δύναμη των εργαζόμενων.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ είναι η ανώτερη δημοκρατική έκφραση των εργαζόμενων στην Εθνική Τράπεζα και το κυρίαρχο όργανο λήψης αποφάσεων και χάραξης στρατηγικής του Συλλόγου μας. Σε αυτήν, παρουσιάζεται συνολικά η ετήσια δράση του σωματείου και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα. Μέσα από το γόνιμο διάλογο, οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στις εργασίες της Συνέλευσης ενημερώνονται για όλα τα κρίσιμα εργασιακά ζητήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον μας.

Η ΔΗΣΥΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της να κινητοποιηθούν οι ίδιοι και να κινητοποιήσουν όλους τους συναδέλφους μας στην Εθνική Τράπεζα, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ.

Ο χρόνος που πέρασε, με τη ΔΗΣΥΕ στο τιμόνι του ΣΥΕΤΕ, ήταν δύσκολος. Όμως, με τη δράση μας και τις υπεύθυνες επιλογές μας, που ήδη δικαιώνονται από τις εξελίξεις, κατορθώσαμε σημαντικές επιτυχίες στο χώρο μας:

  1. Υπογράψαμε 3ετή Επιχειρησιακή Σύμβαση, με την οποία διασφαλίσαμε τις θέσεις εργασίας και δημιουργήσαμε ένα σταθερό πλαίσιο προστασίας για τους συναδέλφους μας σε αυτό το τόσο αβέβαιο και ρευστό περιβάλλον.
  2. Πετύχαμε ουσιαστικές διευκολύνσεις και ρυθμίσεις για όλα τα δάνεια των συναδέλφων.
  3. Συμφωνήσαμε με τη Διοίκηση τη θεσμοθέτηση εργοδοτικής εισφοράς για το Ταμείο Αυτασφάλειας και την ενίσχυσή του με επαρκή ρευστότητα, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τους ασφαλισμένους.
  4. Προχωρήσαμε σε διαρκείς καθημερινές ενέργειες για την προστασία των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων που παραβιάζονται από την αυταρχική συμπεριφορά κάποιων υπηρεσιακών στελεχών εντός Τράπεζας και από τις αντιδημοκρατικές και ακροδεξιές δυνάμεις που όλο και περισσότερο βρίσκουν έκφραση στην κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (040)

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω το κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗ.ΣΥ.Ε.:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

Share This

Share This

Share this post with your friends!